Vores klinik


Vi er en moderne øjenklinik, beliggende helt centralt på gågaden i Hillerød. Vi sætter pris på en hyggelig atmosfære og en høj faglighed. Klinikken har 3 undersøgelsesrum og et stort operationsafsnit, hvor bl.a. øjenlågsoperationer, tårevejsundersøgelse og gennemskylning m.m. bliver foretaget. I venteværelset forefindes et område forbeholdt børn, hvor der er legebord, togbaner, lego og diverse legetøj.

Akkrediteret april 2018 og november 2021 uden anmærkninger.

Handicapforhold:

Der er desværre ikke handicapvenlig indgang, da klinikken er beliggende på 1.sal


Ankomst i klinikken

Ankomst i klinikken:

Når du ankommer til klinikken skal din ankomst registreres ved at du selv scanner dit sunhedskort (sygesikringskort) ved ankomststander, som hænger ved siden af receptionsskranken. Du bedes herefter tage plads i venteområdet, hvor der også findes et lille legeområde. Der vil efterfølgende blive kaldt på dig når det er din tur.

Undersøgelse hos en øjenlæge kan indbefatte, at man bliver dryppet med øjendråber, der udvider pupillerne. Det tager 15-30 minutter før dråberne virker.
Efterfølgende kan man være meget lysfølsom, og synet kan være sløret. Det kan derfor være en fordel at medbringe solbriller. Vi fraråder bilkørsel de næste 2 timer, og det kan derfor være en fordel at tage offentlig transport eller medbringe chauffør.

Ventetider:
Vi beder om forståelse for evt. forsinkelser. Forsinkelser kan opstå, idet vi er forpligtede til at tage akutte patienter, hvilket kan forsinke de planlagte tider.